CD + Kwartetspel One Earth

00002
€20.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Een aanbieding van de c.d. “One Earth” van “One Earth Collective” + het kwartetspel “One Earth samen 20 € (de actie loopt tot 30 september)

Op deze c.d maakt u een muzikale reis door de wereld met 13 doorgewinterde top muzikanten, die met hun muziek laten horen dat er meer overeenkomsten dan verschillen zijn tussen de diverse muziek stijlen. Vele instrumenten die u hoort op de c.d. komen terug in het kwartetspel. Kom genieten van de Indiase muziek uit de Himalayas, reis mee met de muziek ontstaan rondom de Kilimanjaro in Afrika, geniet van de spirituele volksmuziek geboren bij de cliffs of Moher in Ierland en dans mee met de vrolijke liederen uit de Andes in Bolivia. Op deze c.d. wordt u meegenomen op een wereldreis met muziek en poëzie uit verre streken.

Het One Earth Kwartet is een gezelschapsspel voor jong en oud, ontworpen om de kennis en het begrip omtrent al de bijzondere instrumenten die er bestaan in de wereld en de culturele geschiedenis daaromtrent te vergroten. Er is een culturele rijkdom qua instrumenten in de wereld die zijn weerga niet kent. Dit kwartet is slecht een kleine selectie daaruit.
Via de website www.matinee-mondiaal.nl/ kwartet kunt u ook luisteren naar de instrumenten.
Leuk om dit tijdens het spelen van het kwartet af te spelen zodat een ieder ook de klankkleuren van de instrumenten leert kennen.

Bewaar dit product voor later